Πιστοποιήσεις
Εγκαταστάσεις
Υποκαταστήματα
Πελάτες
Νέα
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Photos
Επικοινωνία

English
Catering
Μαζική Εστίαση
Πολυχώροι
Sandwich Perfetto

Πιστοποιήσεις

 

 

Τα προϊόντα της Χούτος Catering είναι πιστοποιημένα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα κατά ISO 9001:2008 και ISO22000:2005 (HACCP).

O συνεχής και σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν αποτελεί διαβεβαίωση ότι κάθε γεύμα που παράγεται είναι κορυφαίας ποιότητας και κατάλληλος για τις απαιτήσεις σας.

Η εταιρία έχει επίσης πιστοποιηθεί  με το πρότυπο OHSAS18001 για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία.

Η εταιρία διαθέτει και Κωδικό Κτηνιατρικής Έγκρισης IMP134 για τα προϊόντα της.

Οι εργαζόμενοι έχουν φιλοσοφία την άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ποικιλία και την πιστή τήρηση των κανόνων της υγιεινής 93/43 ΕΟΚ, διαπιστευμένων μέσω του ISO 9001:2008 και του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας τροφίμων ISO22000 (ΗΑCCP). 
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει αξιολογηθεί για μια ακόμα χρονιά από την ICAP Group με υψηλό Rating Score και συνεπώς συνεχίζει να είναι μια από τις Strongest Companies in Greece. 

Οι «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων  και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.  Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Η κοινότητα είναι λοιπόν ιδιαίτερα περιορισμένη και τα μέλη της είναι πράγματι οι πιο δυνατές από πιστοληπτικής απόψεως εταιρείες στην Ελλάδα.

  

 

Πολιτική Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων
Αρχική \ Πιστοποιήσεις
Grand Chateau
Bon Chateau
Focus Hall
Chateau Nouveau
Ενυδρείο Βόλος
Έρως


Catering Houtos | Σμύρνης & Νερομύλων (Στροφή Φιλύρου) | Τηλ:2310.674830 Fax: 2310.672473 | email:info@cateringhoutos.gr
 
 

 Login   Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης