Πιστοποιήσεις
Εγκαταστάσεις
Υποκαταστήματα
Πελάτες
Νέα
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Photos
Επικοινωνία

English
Catering
Μαζική Εστίαση
Πολυχώροι
Sandwich Perfetto

Focus Hall

Focus Hall

FOCUS HALL, ένας νέος μεγάλος πολυχώρος που εγκαινιάσαμε στην περιοχή του Αεροδρομίου και είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί. Με εύκολη πρόσβαση από τη λεωφόρο Αεροδρομίου και άνετο πάρκινγκ για τους φιλοξενούμενούς σας.

Εσωτερικά ο χώρος είναι σχεδιασμένος αμφιθεατρικά σε επτά επίπεδα που εντυπωσιάζουν ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 1500 καθήμενα άτομα .

Ο επαγγελματικός ήχος και ο εξαιρετικός φωτισμός σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που εγγυάται η εταιρία «ΧΟΥΤΟΣ» συμπληρώνουν τις προδιαγραφές κάθε επιτυχημένης εκδήλωσης. ο συνεργάτης μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσει στο χώρο και να σας προτείνει μενού σε μεγάλη ποικιλία καθώς και όλες τις υπηρεσίες που θα επιθυμούσατε στην διοργάνωση της εκδήλωσής σας.     

Το FOCUS HALL στην περιοχή του Αεροδρομίου είναι ο ιδανικός χώρος στην πόλη της  Θεσσαλονίκης  για την οργάνωση εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, με άριστο εξαερισμό και ανοιγόμενη οροφή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές για διοργάνωση ομιλιών, μεγάλων συνεδρίων, δεξιώσεων, χορών, πάρτυ και κάθε τύπου εκδήλωσης που θα θέλατε να διοργανώσετε.

Focus Hall-13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας (Αεροδρόμιο) Τηλ:2310-674830-31, 6978187304

email:events@cateringhoutos.gr

Αρχική \ Εγκαταστάσεις \ Πολυχώροι \ Focus Hall
Grand Chateau
Bon Chateau
Focus Hall
Chateau Nouveau
Ενυδρείο Βόλος
Έρως


Catering Houtos | Σμύρνης & Νερομύλων (Στροφή Φιλύρου) | Τηλ:2310.674830 Fax: 2310.672473 | email:info@cateringhoutos.gr
 
 

 Login   Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης